23/02/2018

Undervisere

Hvem har skabt uddannelsen og hvem underviser?

Uddannelsen til Børnesundhedsvejleder er skabt af sundhedsplejerske, klinisk kostvejleder og børnesundhedsvejleder Anette Straadt
Anette står for hovedparten af undervisningen på uddannelsen, og står til rådighed for vejledning og sparring med de studerende.  

Anette har arbejdet professionelt med børn siden 2001 og har selv tre skønne af slagsen. 
Hun er uddannet sygeplejerske, sundhedsplejerske og klinisk kostvejleder og har bl.a. arbejdet på neonatal-afdelingen i Skejby. 

Hun har taget kurser ved FAB-research i London, A4M i Californien samt andre ernærings-institutter i ind- og udland. 

Hun sørger altid for at være opdateret med den nyeste forskning om børn, kost, ernæring og andet relevant forskningsmateriale.  Hun læser dagligt på på den nyeste forskning fra ind- og udland.

Anette er en erfaren foredragsholder bl.a. sammen med Mads Bo (JuiceMads kendt fra TV2) og samarbejder med Umahro Cadogan (kendt fra “Spis dig rask” på TV2)

Anette underviser apotekerpersonale i børns sundhed og trivsel. Hun er konsulent for kosttilskuds-firmaer. Anette underviser bl.a. zoneterapeuter på både landskonferencer og i underafdelinger.

Anette skriver artikler og brevkasse for magasinet Naturli, hvor hun bl.a. arbejder sammen med læge Maria Langbak.

Anette supplerer løbende sine uddannelser i både ind- og udland med den nyeste specialviden om børnesundhed.

Anette har drevet Æblebørn.dk siden 2010.

Hun er forfatter til bøgerne: Naturligt Sunde Børn (udsolgt fra forlaget), Slut med Snot og En Grøn Gave for Livet

På uddannelsen vil der også være undervisning af:

Anna Iben Nørgaard Hollensberg
Anna Iben er speciallæge i almen medicin – MD, BC Family Medicine. Functional Medicine. Practitioner – IFMCP- Schweizisk Bio-Logisk Medicin – Paracelsus Academy samt heilpraktiker. Indehaver af EDTA-klinikken.dk
Jesper Hollensberg
Jesper er heilpraktiker og underviser. Leder af heilpraktikerskolen. Har bl.a. været 2 år hos Allergica.
Susanne Løfgren
Susanne er sygeplejerske, zoneterapeut og Bach terapeut. Hun er leder af den internationale Bachterapeutuddannelse i Norden og har været det siden 1996.
Tommy Hedelund
Tommy er fysioterapeut og osteopat D.O.MRO.dk. Igennem mange års klinisk arbejde og efteruddannelse har han erhvervet stor erfaring i at behandle både babyer og større børn.
www.manuelbehandling.dk
Randiphine Beierholm
Randiphine Beierholm. Randi er uddannet homøopat fra CHE i England. Hun har specialiseret dig i naturlig og kemifri behandling af eksem og andre hudlidelser.
www.randiphine.com
Jonna Jepsen
Jonna er forfatter, underviser, foredragsholder og specialkonsulent. Hun er specialiseret i følger af for tidlig fødsel og har siden 1994 tilegnet sig stor viden og indsigt.
www.praematurspecialisten.dk
Katrine Ydegaard
Katrine er underviser på præ-modulet om grundlæggende anatomi og fysiologi. Katrine er zoneterapeut, naturopat og biolog.
Se mere her 
www.solrose.dk